Over ons

Mevolution is een samenwerking tussen vier partijen. Lees hieronder alles over de betrokkenen.

De kernwaarden van Mevolution

Het team van Mevolution staat voor een zelfsturende ontwikkeling, met eigenaarschap van de lerende. Een veilig software systeem en een veilige leeromgeving staan bij ons centraal, ook bij onszelf als lerende organisatie. Om echt te kunnen samenwerken is vertrouwen voor ons essentieel: vertrouwen in elkaar, vertrouwen in de klant en vertrouwen in de bedoeling van de ander.

We werken hard om écht het verschil te maken voor kinderen, door ons te richten op de zelf kinderen én tegelijkertijd op de ondersteuning van de professionals die met de kinderen werken.

Samenwerking vijf partijen

Mevolution is de werknaam van een samenwerking van vijf partijen:

Tom Oosterhuis

Ik ben onderwijsontwerper, staand op de schouders van een aantal geweldenaren, waaronder Alex van Emst met wie ik vier jaar heb samengewerkt binnen het Friesland College, heb ik een onderwijsvisie en opleidingsdidactiek ontwikkeld: Sociaal Ontwerpend Leren. Ik begeleid onderwijsinstellingen van primair tot hoger onderwijs in de paradigmashift waarin sociale zelfsturing en metacognitie van leerlingen, studenten en teams van professionals centraal komen te staan.

Lotte de Rooij (Thomas en Charles)

Over het thema ‘leren’​ raak ik niet uitgedacht en niet uitgesproken. Ik ben gefascineerd door ‘de lerende/wordende mens’ in de brede zin: socialisatie en subjectwording. Met plezier en energie ontwerp ik samen met (onderwijs en kinderopvang)professionals lerende organisaties. Ik ontwerp en organiseer omgevingen waar leren/ontwikkeling plaats kan vinden.

Kris Verbeeck (M&O-groep)

Mijn passie is pedagogisch medewerkers, leraren, intern begeleiders, directeuren en bestuurders verder helpen bij opvang en onderwijs dat écht aansluit bij de ontwikkeling, de behoeften en de motivatie van kinderen.  Ik maak gebruik van wetenschappelijke inzichten en help ik die te vertalen naar de onderwijspraktijk. Ook faciliteer en ‘voed’ ik leerkringen. In mijn werkwijze leg ik veel nadruk op eigenaarschap van de kinderen in hun eigen leer- en ontwikkelproces.

Astrid van den Hurk (M&O-groep)

Denken, durven, doen. Samen verkennen we de ambitie waar je voor wilt gaan. Daarbij denken we out-of-the-box en kleuren we buiten de lijntjes.
Met passie, lef en energie gaan we met elkaar aan de slag om de stappen op weg daar naar toe te zetten.

Co-management, innovatie-begeleiding en coaching Integrale Kindcentra en innovatieve scholen. Werken met kernconcepten vanuit leertheorie Gestaltleren, leren vanuit emotie en begrip.

Software ontwikkelaars van Quintor

Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Als Quintor je vaste partner in complexe problemen is, mag je niet alleen op korte termijn rekenen op tastbaar resultaat, de algehele performance en de werkwijze krijgen ook een blijvend zetje. Het geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen.

Josee Viveen (ViveenInc.)

De tekst over Josee volgt.